Graag neem ik u mee in de smakelijke wereld van het gebruiksvriendelijke en decoratieve Poolse aardewerk.
Bakken en serveren in één!

Bananen brood ( stevige cake )
3 rijpe bananen
3 eieren
150 gram amandelmeel
60 gram dadels
2 theelepels bakppoeder
50 gram pure chocolade
75 gram walnoten
30 gram kokosrasp
snufje zout

Verwarm de oven op 175 graden
Neem een cakevorm van 23-24cm en vet deze goed in of doe er bakpapier in
Pureer de bananen samen met de klein gesneden dadels en voeg de eieren één voor één toe.
Spatel dan het amandelmeel erdoor, bakpoeder en een snufje zout, klein gehakte noten, geraspte chocolade en kokosrasp
Bakken in ongeveer 45 minuten, iets laten afkoelen en daarna op een taartrooster.

Oranje Boven!
3 Grote Handsinaasappelen
5 aardbeien
1 viooltje uit de tuin
Kaneelpoeder

Schil de sinaasappelen goed en verwijder de witte velletjes
Snij mooie plakken en leg deze op een groot bord
Bestrooi dan rijkelijk met kaneel, de aardbei partjes erover en versier het dessert met een bloem uit de tuin.

Wilt u de andere recepten ook graag uitproberen?


Ik stuur u graag de andere recepten wanneer u mij mailt of belt.
Kijk bij de contactgegevens op deze website.